VEELGESTELDE VRAGEN

Wat houdt de Dinner Show in?


Proost Dinner Show in Budel is een complete avond uit met zang, dans en comedy.

Ons team zorg voor een geweldige avond uit. De artiesten zorgen zowel op het podium en tussen het publiek voor beroering en ontroering. Het team bestaat uit zangers en zangeressen op topniveau die er iedere avond weer een gezellige boel van maken.

Dit allemaal onder het motto "gezelligheid kent geen tijd!".
Is de show geschikt voor mijn gezelschap?


Als u uitgebreid wil bijpraten, rustig wil converseren en niet tegen rumoer kunt, dan is de Dinner Show geen goed idee. Het geluidsniveau en het interactieve karakter van de avond staan garant voor een zeer dynamisch geheel. U kunt eventueel wel een borrel vooraf in besloten kring organiseren in één van onze sfeervolle ruimtes. Een half uur of een uur voor de show kletst u in alle rust bij en daarna stort u zich in het showgebeuren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervan.
Wat zijn de openingstijden?


Zaal open vanaf 19:00 uur.

Aanvang diner om 19:30 uur.

Aanvang Show om 20:00 uur.

Einde Show om 23:30 uur.

Einde avond en de bar is gesloten om 24:00 uur.

Voor een besloten feestavond kunt u zelf uw aanvangstijd bepalen.
Heeft iedereen een eigen tafel?


Ja, het gezelschap waarmee u reserveert wordt aan dezelfde tafel geplaatst.

Groepen die groter zijn dan 20 personen worden verdeeld over meerdere tafels,

maar nog steeds met uw eigen gezelschap.

Vanaf 60 personen is het ook mogelijk om een besloten show te organiseren.
Wat houdt het menu in?


Ons diner menu bestaat uit drie gangen. De eerste gang wordt aan tafel geserveerd. Hierbij heeft u keuze uit twee soorten dagsoepen, u kunt tijdens het uitserveren uw keuze maken. Het hoofdgerecht wordt in buffetvorm geserveerd, u wordt tafel voor tafel uitgenodigd om naar het buffet te gaan. Het buffet bestaat uit een koud saladegedeelte, en een warm gedeelte met voldoende keuze. Het nagerecht zal tijdens de avond ook aan tafel worden geserveerd. Hierbij heeft u keuze uit twee variaties en koffie of thee na.

Speciale dieetwensen (vegetarisch, zoutloos, glutenvrij enz.) kunnen bij het reserveren doorgegeven worden. Alles wordt met dagverse producten bereid.
Vanaf hoeveel personen kan ik reserveren?


Vanaf twee personen bent u van harte welkom. U zit altijd met uw eigen gezelschap aan uw eigen tafel(s). Ook met een klein clubje kunt u bij ons een geweldige avond beleven.
Wat mag er gedronken worden?


Het standaard arrangement bestaat uit diverse biersoorten zoals Heineken, Jupiler, Palm, Radler, Liefmans en Rosébier. Onze huiswijnen; droge witte wijn, rode wijn, rose wijn en zoete witte wijn. Frisdranken zoals; spa rood, spa blauw, cola, cola light, 7up, bitter lemon, tonic, sinas, jus d'orange en cassis.

*U kunt er ook voor kiezen om uw arrangement te upgraden.

Daarmee kunt onbeperkt mixdranken bestellen (Bacardi's - Vodka's - Whiskey's). Dit kost slechts tien euro per persoon meer. Dit geld echter wel voor de gehele tafel, u kunt niet voor één persoon upgraden.
Hoe kan ik reserveren?


U kunt via de website of telefonisch reserveren. Wanneer u via de website reserveert en u heeft alles correct ingevuld dan ontvangt u een confirmatie dat uw aanvraag is geaccepteerd. Vervolgens ontvangt u een boekingsbevestiging met factuur per mail. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen ligt uw boeking vast. Indien u vragen of speciale wensen heeft dan kunt u het beste telefonisch boeken. Wij staan u graag persoonlijk te woord.
Wat kost de Dinner Show?


Onze Dinner Show is te boeken voor € 59,50 per persoon. Dit is inclusief het onbeperkt drankenarrangement, het drie gangen diner en natuurlijk de show.


Voor besloten feesten en grote gezelschappen maken wij graag een offerte op maat.

Optioneel:

• Het arrangement is uit te breiden met het mixdranken arrangement à € 10 p.p.
Uniforme voorwaarden horeca van toepassing?


Ja, deze zijn van toepassing, Deze zijn te downloaden via https://www.khn.nl/uvh-nl .
Kunnen wij voor de show een borrel drinken?


Voor groepen vanaf 25 personen is het mogelijk om vooraf in besloten kring een borrel te drinken in Het sfeervol Bruin Café op de eerste verdieping. In deze sfeervolle ruimte kunt u genieten van een all-in borrel arrangement van een uur (€ 10,- p.p. inclusief drank en snacks). Dit biedt u en uw gasten de gelegenheid om in alle rust bij te kletsen voordat u zich in het feestgewoel stort. De besloten borrel vooraf dient u telefonisch of per mail te bespreken.

Is er een After-Party?


Na de show is de bar nog geopend tot 24:00 uur. Daarna worden alle gasten verzocht om richting ons naast gelegen Grand-Café De Bonte Os te gaan. Wenst u na te borrelen in besloten kring? Informeer naar de mogelijkheden.
Een ‘gewoon’ feest bij Partycentrum Proost?


In een van onze zalen op de begane grond, het feestcafé op de eerste verdieping en in onze sfeervolle kelder dancing is het ook mogelijk een middag of avond ‘op maat’ te organiseren die geheel voldoet aan uw wensen. De muzikale omlijsting kan variëren van een volledig orkest tot een een vlotte diskjockey. Het entertainment in de zaal kan zo uitgebreid zijn als u wenst en op culinair gebied is werkelijk alles mogelijk. Deze feestavond wordt in overleg met u samengesteld. Kijk ook eens op www.proost.nu
Is er een minimumleeftijd?


Ja. Iedereen vanaf ca. 10 jaar is welkom. Wij hanteren een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder. Houdt u er rekening mee dat de Dinner Show geen kindershow is. Stevig taalgebruik en een licht pikante inhoud mogen verwacht worden. Er is, dan ook geen apart kinderarrangement. Wij beseffen dat kinderen er bij speciale gelegenheden (gouden bruiloft, jubileum) bij horen en zullen ze dan ook niet weigeren. Baby’s en peuters worden echter uit veiligheidsoverwegingen nooit toegelaten tot de voorstelling.
Is er een garderobe aanwezig?


Proost beschikt over een onbewaakte garderobe waar u uw jassen en paraplu’s op eigen risico kunt achterlaten. Wij adviseren u echter waardevolle spullen thuis te laten of naar de tafel mee te nemen.
Mag men fotograferen of filmen?


Fotograferen en korte stukjes filmen is toegestaan zolang andere gasten er geen hinder van ondervinden. Heeft u leuke foto’s en filmpjes gemaakt? Stuur ze gerust door.
Is er parkeergelegenheid?


In de directe omgeving liggen diverse openbare parkeerterreinen. Ook touringcars kunnen hier parkeren.
Iets te vieren?


Indien u iets te vieren heeft dan kunt u dit melden bij uw reservering. Wij zorgen dan dat het feestvarken op gepaste wijze in het zonnetje wordt gezet. Dit zal nooit op een kwetsende of smakeloze manier gebeuren.
Is er een rokersruimte aanwezig?


Wij laten de rokers, letterlijk en figuurlijk, niet in de kou staan. Voor de rokende medemens hebben wij een nette rokersruimte ingericht waar men terecht kan voor een rookpauze. Hopelijk is de show echter boeiend genoeg om deze pauzes kort te houden.
Kunnen we overnachten?


In de directe omgeving hebben we voor u leuke kortingen bij diverse overnachtingsgelegenheden. Deze zijn van toepassing bij boekingen in combinatie met onze dinnershow. Kijkt u bijvoorbeeld eens op https://www.la-marquise.nl/
Is de show geschikt voor grote groepen?


Jazeker, iedere editie zijn er ook.. bedrijven, vriendengroepen, families of sportverenigingen te vinden bij onze show. Een leuke avond uit met uw gezelschap!

Touringcars kunnen bij de ingang uw gasten afzetten en ophalen. In de directe omgeving is er ruim voldoende parkeerplaats voor touringcars.

Partycentrum Proost   •   Deken van Baarstraat 3   •   Centrum Budel   •   T 0031-(0)495-491341   •   Email:  info@proost.nu