DE CAST VAN 2018

Silke is logopediste van beroep en komt uit ons eigen Budel. In de regio kent iedereen Silke door haar optredens tijdens de Buulse Proms waar ze ondertussen al 2 keer aan heeft deelgenomen. Verder treed ze regelmatig op met de 'Sisters of Soul' en is ze dit jaar te zien als Fiona in de musical 'Shrek'. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar deelname aan het populaire televisieprogramma 'K3 zoekt K3' dat te zien was op SBS6 in Nederland en VTM in België. Silke doet vanaf het begin mee bij 'Proost Dinner Show' en weet met haar prachtige stem elke keer opnieuw het hele publiek in te pakken. Ook dit jaar zal ze weer te zien zijn in onze nieuwe show!

Luca is woonachtig in Nederweert en bekend bij het grotere publiek onder de artiestennaam Haydn. Deze singer/songwriter speelt gitaar en schrijft liedjes. Bij 'Proost Dinner Show' neemt hij de zang op zich en zal met zijn krachtige stem gegarandeerd het publiek omver blazen. Luca is vanaf dit jaar een nieuw lid in onze cast, maar zeker geen onbekende in de regio. Zo was hij afgelopen jaar te zien bij de Buulse Proms en was hij al eerder te horen op de radio bij 3FM, NPO en radio 538.

Jentley is afkomstig uit Budel en studeert muziektheater aan het conservatorium in Arnhem. Het is haar grootste passie om op een podium te staan en haar publiek te vermaken. Door haar veelzijdigheid zal ze in de nieuwe voorstelling zowel zang, dans en presentatie op zich nemen. In de regio is Jentley geen onbekende en was ze vorig jaar te zien tijdens de Buulse Proms. Vanaf dit jaar is ze een nieuw lid in onze cast en een meerwaarde voor de nieuwe 'Proost Dinner Show'!

Dennis woont in Hamont en is vanaf het eerste moment betrokken bij 'Proost Dinner Show'. Naast het creëren van de show doet hij ook zelf mee en weet als geen ander de tent op z'n kop te zetten! Deze rasechte entertainer zit al jaren in de entertainment. Zo was hij te zien in shows van Disneyland Parijs, De Efteling en Wildlands Adventure Zoo. Bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn deelname aan het populaire televisieprogramma 'The Band' dat te zien was op FOX in Nederland en VTM in België. Dennis schrijft zelf ook liedjes en bracht in 2017 zijn debuutsingle uit getiteld: “Ik mis je om me heen”.

Tahera is afkomstig uit Jakarta maar woont ondertussen al jaren in Rosmalen bij Den Bosch. In haar jeugd werd ze geïnspireerd door zangeressen als Diana Ross en Whitney Houston en kwam ze erachter dat ze net zo'n mooie stem heeft als deze soulzangeressen. Ze zingt met gemak alle klassiekers na en zal ook bij onze nieuwe voorstelling enkele bekende nummers ten gehore brengen. In haar geboorteland is zij een bekende zangeres, maar ook hier in Nederland is zij regelmatig te zien op evenementen. Vanaf dit jaar is Tahera een nieuw castmember van 'Proost Dinner Show' en zal ze met haar prachtige Indonesische stem iedereen weten te bekoren.

Lenneke is woonachtig in het kleine Dommelen bij Valkenswaard. Ze was afgelopen jaar al enkele keren te zien in onze show, maar zal vanaf dit jaar een vaste waarde worden in onze splinternieuwe voorstelling! Naast 'Proost Dinner Show' treed Lenneke regelmatig op met de 'Sisters of Soul'. Met haar prachtige stem weet ze iedereen te betoveren, daarom zijn we erg blij met deze aanwinst!

Patrick komt uit Weert en is de presentator bij 'Proost Dinner Show'. Vanaf het begin staat hij bij ons op podium en is hij nauw betrokken bij het creatieve proces van de nieuwe show. Naast presenteren kun je hem tijdens de voorstelling zien acteren en improviseren. Deze showmaster weet goed hoe hij een publiek moet bespelen en verzorgt de komische noot in de show. In de regio is Patrick vooral bekend als presentator van de 'Quiz Night' in de Bonte Os. Een vaste kracht in het team!

Partycentrum Proost   •   Deken van Baarstraat 3   •   Centrum Budel   •   T 0031-(0)495-491341   •   Email:  info@proost.nu